Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicat relatiu a mesures i recomanacions a causa del coronavirus

DIVENDRES 13 MARÇ 2020

Davant la situació actual de l’epidèmia del SARS-CoV-2 i la seva evolució, amb l'objectiu de reforçar-ne la contenció i seguint les directrius establertes pel Govern de la Generalitat de Catalunya, així com la resolució SLT/704/2020, d’11 de març del Departament de Salut,  l’equip de govern municipal ha considerat necessari l’adopció de les mesures que es relacionen:

  • Tancament de l’escola d’Ardèvol (mesura acordada pel govern de la Generalitat)
  • Suspensió de totes les activitats en instal·lacions municipals durant 15 dies com a mínim, podent ser prorrogables en cas que sigui necessari.
  • Recomanació a la ciutadania de realitzar les gestions i els tràmits municipals per via telemàtica (http://pinos.ddl.net o ajuntament@pinos.ddl.net),  també telefònicament  973 47 32 92 en la mesura que sigui possible.  Aquesta mesura es mantindrà activa durant un període inicial de 15 dies, i podria ser prorrogada si així ho exigeix la situació.

 L’Ajuntament de Pinós  apel·la a la responsabilitat social de les actuacions i activitats personals, i demana comprensió als veïns i veïnes per haver hagut de prendre aquestes mesures excepcionals i preventives.

Cal seguir en tot moment les instruccions que dictamini la Generalitat de Catalunya.  Es vol recordar que totes les mesures adoptades són per ajudar a minimitzar els efectes de la situació actual del virus COVID-19 i preservar la salut de la ciutadania. En funció de la variació de la situació es prendran les mesures pertinents en cada moment.

Disculpeu les molèsties.

Disposeu d’informació actualitzada a través del següent enllaç:

http://canalsalut.gencat.cat/

Document Actions