Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El condicionament del tram de la B300 és per fi una realitat en marxa!

Imatge d’Òscar Bayona - Regió7
Imatge d’Òscar Bayona - Regió7

DIVENDRES 12 MARÇ 2021

Aquest matí la Direcció General d’Infraestructures de Mobilitat de la Generalitat de Catalunya ha presentat a Pinós en un acte obert a tothom els detalls del seu projecte per millorar i condicionar el tram de carretera de la B300 que va des de la cruïlla cap al Santuari de Pinós fins el pont de les dues aigües, aprovat el passat 5 de març.

🖋El Secretari d'Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat Isidre Gavin, el Sotsdirector General de Programació i Execució Pedro Malavia i la Directora dels Serveis Territorials a la Catalunya Central Miriam Sort han exposat que l’actuació amb un pressupost de 3,7 milions d’euros té un calendari d’execució de les obres de 8 mesos.

El tram de 8,2 km aproximadament s’ampliarà amb 2 carrils de 3 metres cada un, i uns vorals de 0,50 metres. També es substituirà el ferm antic, i es col·locarà la senyalització vertical i les barreres de seguretat necessàries.

Un cop realitzada la millora, i gràcies a un conveni amb l'Ajuntament de Pinós, es farà efectiu el traspàs de titularitat i s’inclourà aquest tram a la xarxa comarcal de carreteres de la Generalitat de Catalunya.

Us deixem l'enllaç per consultar el projecte en la seva totalitat: https://bit.ly/38cS3lb